Redactionele doorstartgroep:

Gerda van de Haar (1965) is interim hoofdredacteur. Zij maakte samen met anderen het handboek De Bijbel cultureel. De Bijbel in de kunsten van de 20e eeuw (2009), dat de Theologie Publicatieprijs 2011 ontving, en werkt aan een studie over de vroege romans van Marcel Möring.

Menno van der Beek (1967) is poëzieredacteur. Hij is dichter en Rotterdammer. Hij publiceerde vier dichtbundels.

Steven van der Gaauw (1958) is beeldredacteur. Hij studeerde aan de  Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en werkt als ontwerper en typograaf. Hij maakt al bijna 35 jaar omslagen en binnenwerken voor onder meer uitgevers De Arbeiderspers, Nijgh & Van Ditmar en Querido en Nationaal Comité 4 en 5 mei.

Tim Pardijs (1978) is eindredacteur. Hij was in 2013-2014 stadsdichter van Zutphen, publiceerde meerdere dichtbundels en heeft 16 jaar ervaring als eindredacteur bij De Persgroep. Tim werkt momenteel als dichter en freelance redacteur.

Els Meeuse (1988) is redacteur maatwerk. Zij studeerde Nederlandse letterkunde alsook Griekse en Latijnse taal en cultuur aan de Universiteit van Leiden en werkt als docent in het voortgezet onderwijs. Daarnaast schrijft zij recensies voor het Nederlands Dagblad.

Timen Kraak (1989) is webredacteur. Hij studeerde moderne Nederlandse letterkunde in Leiden en liep stage bij uitgeverij Atlas Contact, was redactielid van Tzum, en werkt als redactiecoördinator bij het zakenblad Management Scope.